Energielabel Verbeteradvies

Heeft u een energielabel verbeteradvies benodigd voor uw woning? Meierijstad Vastgoed Groep B.V. regelt het graag voor u. 

Wat houdt een energielabel verbeteradvies in?

Een energielabel verbeteradvies is een advies dat wordt gegeven na het bepalen van het energielabel van een woning. Het doel van het energielabel verbeteradvies is om huiseigenaren te helpen bij het verbeteren van het energielabel van hun woning en om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

Het energielabel verbeteradvies bestaat uit een scenarioanalyse om het energielabel van een woning te verbeteren. Deze maatregelen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op het isoleren van de woning, het vervangen van verouderde verwarmingssystemen of het plaatsen van zonnepanelen.

Het energielabel verbeteradvies bevat ook informatie over de kosten van de aanbevolen maatregelen en over eventuele subsidiemogelijkheden. Zo kunnen huiseigenaren beter inschatten wat de kosten zullen zijn en of het rendabel is om de maatregelen te nemen.

Wat kost een energielabel verbeteradvies?

De kosten van een energielabel staan bij Meierijstad Vastgoed Groep B.V. vast. Onderstaand vindt u de tarieven.

Woningtype Tarieven incl. btw
Appartement € 130,-
Tussenwoning € 150,-
Hoekwoning € 150 ,-
Twee-onder-een-kapwoning € 150,-
Vrijstaande woning € 180,-
Groter dan 225 m² Op aanvraag

Voor wie is een energielabel verbeteradvies interessant?

Een energielabel verbeteradvies is vooral bedoeld voor huiseigenaren die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van het energielabel van hun woning en het verminderen van hun energieverbruik en CO2-uitstoot. Het energielabel verbeteradvies kan ook nuttig zijn voor huiseigenaren die bijvoorbeeld overwegen om hun huis te verkopen of te verhuren en die geïnteresseerd zijn in het verhogen van de waarde van hun woning. Tot slot is het een goede toevoeging aan de woningpresentatie tijdens verkoop van een woning. Zo zien kopers precies wat zij kunnen doen om de woning van een beter energielabel te voorzien incl. de bijbehorende kosten.

Benieuwd naar een voorbeeld van zo'n advies? Neem contact met ons op.